Citroenvlinder

We zijn als natuurfotografen actief onder de vleugels van IVN Alphen aan den Rijn hetgeen betekend dat de fotografen allen lid zijn van IVN. We bestaan sinds april 2015 en we komen 1 maal per maand, normaal gesproken de 2e maandag, bijeen in het gebouw 'de Vlinder' aan de Bgm. Bruinsslotsingel 15 te Alphen aan den Rijn. De zaterdag erna gaan we met lege geheugen kaarten en volle accu's in onze camera op foto 'safari'. Waar die safari naar toe gaat wordt voorbereid door 1 van de leden en kan afhakelijk zijn van een project. 2016 was voor ons het jaar van onze eerste expositie waar we de laatste 4 maanden in de Vlinder mee hebben geexposeerd. In 2017 zijn we naar een 10tal gebieden geweest binnen het land van Wijk en Wouden. Begin 2018 is hiervan een fotoboek gemaakt wat luistert naar de naam 'Parels van het groene hart'. Hier vindt je een Sneak Preview In 2018 hebben we opnieuw geexposeerd van 24 augustus tot aan het einde van het jaar. In 2019 geen grote projecten en in 2020 corona. Maar we starten weer op zoals je verder op deze website kunt lezen!

Onze bijeenkomsten in de Vlinder besteden we aandacht aan vele zaken zoals: Een ronde waarin foto's, gemaakt in de afgelopen periode, van de leden worden beoordeeld. Dit om van elkaar te leren en inspiratie op te doen voor de komende periode. Presentatie door 1 van de leden over een onderwerp wat ons aller interesse heeft. Een lezing door een vakfotograaf is wat we proberen te realiseren. 

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in

 

 weteringpark treurwilg 3 AR JB 640Sinds oktober 2021 geven wij eens in de 3 maanden een bulletin uit met kleine artikelen die vooral een indruk geven van de foto's die wij maken. Het eerste nummer kun je lezen door het via onze download pagina op te halen

Vindt je het wat en wil de dit bulletin op reguliere basis ontvangen? Dat kan als je jezelf hiervoor inschrijft via de aanmeld optie op deze website. Als je egens in de toekomst dit bulletin niet meer wenst te onvangen dan is dit altijd mogelijk via de link in het toegezonden bulletin!

Kun je ons bulltin niet lezen? Dan beschik je mogelijk niet over Adobe Acrobat Reader << Klik op de link om te downloaden